هزینه تقریبی
با توجه به نوسانات بازار و همچنین مشخص نبودن نوع خرابی ایجاد شده(مشخص نبودن قطعه مورد نیاز) ، از اعلام هزینه به صورت تلفنی جدا معذوریم. بنابراین تکنسین مربوطه پس از حضور در محل، ابتدا قیمت تقریبی را با مشاهده دستگاه اعلام می نماید.
مدت زمان ارسال تکنسین
پس از ثبت درخواست داخل سامانه تکنسین های مجموعه ظرف 15 دقیقه با شما تماس میگیرند و پس از انجام هماهنگی در محل حضور پیدا میکنند.
تیم پشتیبانی
در تمامی مراحل انجام خدمات تیم پشتیبانی مجموعه در کنار شماس تا بتوانیم رضایت شمارا به حداکثر برسانیم.
ارتباط با بخش پشتیبانی
همکاران ما در بخش پشتیبانی به منظور رضایمتندی شما در طی انجام فرآیند کار در کنار شما هستند و هر زمان که به پشتیبانی خدمات نیازمند بودید می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.
دلایل رایج خرابی کولر گازی و داکت اسپلیت
۱. کاهش سرمایش کولر گازی: ایجاد باد گرم و یا کاهش سرمای کولر گازی از رایج ترین خرابی ها به شمار میرود. دقت کنید با وجود یک واکنش شیمیایی در سیستم کولر و مبرد هوای خنک تولید میشود. اگر هوای گرم تولید شود به این معنا است که این سیستم به مشکل خورده و علت آن در اکثر مواقع نشتی گاز کولر است. در ادامه فرد متخصص آن را بررسی و پس از آن تعمیر میکند.
۲. تعویض فیلتر هوا به علت فیلتر هوای کثیف: از دیگر موارد شایع در خرابی اسپلیت ها کثیف بودن فیلتر هوا است. فیلتر هوا یک قطعه درون کولر گازی است که باید مرتب تمیز شود و سهل انگاری راجع به آن به مرور باعث پایین آوردن عملکرد سیستم و در ادامه آسیب به دیگر قطعات است. بنابراین لازم است هر چند وقت یکبار بررسی و تمیز شود. تعویض فیلتر هوا باعث میشود که خللی در عملکرد صحیح دستگاه به وجود نیاید.
۳. عملکرد فن بیرونی یا خارجی کولر گازی: فن بیرونی که در خارج کولر گازی کار شده است، نقش انتقال گرما از منزل به بیرون را ایفا میکند. اگر این فن به طرز صحیحی عمل نکند، خنکی و سرمای نامناسبی را حس میکنید و به خوبی گرمای منزل رفع نمیشود. این موضوع سبب گرم شدن بیش از حد کمپرسور میشود و سیستم سرمایش را مختل میسازد.
۴. ایمنی و سلامت کابل های کولر گازی: شاید برای شما پیش آمده باشد که گاهی کولر گازی خود به خود خاموش و روشن شود. این موضوع به دلیل بالا بودن آمپر مصرفی کولر است که دارای سیم کشی نامناسب است. سیم کشی اشتباه بسیار خطرناک است و احتمال آتش سوزی را بالا میبرد. به همین خاطر قبل از هر چیزی به این مسئله توجه کنید.
۵. خرابی برد الکتریکی: خرابی برد فرمانی یا مدار الکتریکی دستگاه از دیگر موارد شایع در داکت اسپلیت ها است. با این وجود این مشکل اتفاقاتی مانند خاموش شدن کولر گازی یا طبق برنامه نبودن عملکرد دستگاه، روشن نشدن کولر طبیعی است.
۶. نشت آب از کولر گازی: آبریزی یا نشت آب از اتفاقات رایجی است که در کولرها رخ میدهد. سر ریز شدن آب از پنل داخلی کولر گازی سبب مسدود شدن راه آب خروجی میشود.
۷. ایجاد برفک روی لوله ها: وجود برفک در کندانسور یا لوله های گاز اسپلیت نمایانگر کاهش اندازه شارژ گاز یا کثیف بودن دستگاه ها است. پس از خاموش شدن دستگاه، نشتی و ذوب شدن یخ ها شروع میشود. بنابراین اگر باز هم پس از تمیز کردن فیلتر، درست نشد بهتر است تا زمان رفع مشکل و مراجعه به فرد متخصص و تعمیر کولر گازی، کولر را خاموش نگه دارید.
۸. تولید صدای غیرعادی و لرزش ناگهانی کولر گازی: گاهی اوقات صداهایی را از کولر گازی میشنوید که غیرمعمول هستند و مانع آرامش افراد میشوند. این صداها اغلب ممکن است از پنل داخلی یا یونیت خارجی کولر گازی باشد. تمامی صدای ناهنجار میتوانند دلایل متعددی داشته باشند اما در اکثر اوقات به خاطر عدم تعادل فن خارجی کولر یا فن داخلی آن این مشکل رخ میدهد. از طرفی دیگر میتواند پایه های کمپرسور کولر گازی شل شده باشد و نیاز به آچار کشی باشد.
۹. روشن نشدن سیستم تهویه مرکزی: گاهی اوقات ممکن است که کولرگازی شما روشن نشود. توجه داشته باشید نوع کولرگازی و سیستم های آن ها ممکن است تفاوت داشته باشد برای مثال تعمیر کولر گازی ال جی با سایر کولرها فرق دارد. از این رو بهتر است قبل از هرگونه اقدامی کار را به کاردان بسپارید! در وهله اول سعی کنید ترموستات و کنترل را تنظیم و بررسی کنید بعد از آن اگر این راهکار جواب نداد بهتر است از شرکت متخصص همچون زرین سرویس راهنمایی بگیرید.
۱۰. کار نکردن فن پنل داخلی: خرابی فن پنل داخلی مشکلی رایج در تمامی کولرهای گازی است. ابتدا فیلتر هوا را بررسی کنید، اگر مسدود نشده باشد میتوانید به آسانی آن را تعمیر کنید. اگر برفک و یخ روی کویل سردکننده مشاهده کردید، باید صبر کنید تا یخ ها آب شوند و کارایی فن مشخص شود. در غیر این صورت نیاز به تعمیر اساسی توسط متخصص دارید.
بنابراین به طورکلی مشکلات شایع داکت اسپلیت به شرح ذیل است:
- کولر گازی باد خنک تولید نمیکند
- کاهش سرما و خنکی کولر گازی
- ریموت کنترل کار نمی کند
- کولر گازی گرمایش ندارد
- تولید صدای ناهنجار هنگام کار از پنل داخلی
- کم شدن پرتاب باد کولر
- آبریزش هنگام کارکرد کولرگازی
- پرتاب آب در هنگام کارکرد
- روشن نشدن کولر گازی
- نشان دادن پیغام خطا یا کد ارور کولر به محض روشن شدن
- روشن نشدن کولر گاز و فرمان نگرفتن ازریموت کنترل کولر گازی
- یخ زدن پنل داخلی یا اواپراتور کولر گازی
نگهداری از کولر گازی:
مراقبت از کولر گازی را جدی بگیرید تا همیشه به هوایی مطبوع دسترسی داشته باشید. در قسمت زیر، به نکات و رازهای نگهداری اصولی از کولر گازی اشاره کردهایم:
تعویض فیلتر
فیلتر کولر گازی نقش مهمی را در به گردش درآوردن هوا ایفا میکند؛ به همین جهت، باید هرچند وقت یکبار تعویض شود تا آلودگیهای جذبشده آن به محیط منتقل نشود. به عبارتی، فیلترها بعد از مدتی آلوده میشوند که این موضوع بر کارکرد آنها تاثیر منفی میگذارد. فیلترهای کثیف باعث فشار مضاعف به دستگاه میشوند و با وجود آنها، احتمال ورود هوای ناسالم به محیط وجود دارد. بنابراین، باید هر ماه نسبت به تعویض فیلتر کولر گازی اقدام کرد. در صورتی هم که فیلتر قابلشستشو است، آن را تمیز کنید.
تمیز کردن کویل
کویل کندانسور و کویل اواپراتور با گذشت زمان آلوده میشوند و نیاز به پاکسازی دارند. اگرچه فیلترهای دستگاه مانع از کثیف شدن اواپراتور میشوند؛ اما سیم پیچهای اواپراتور بهتدریج آلودگیهای محیط را به خود جذب میکنند. این آلودگیها گاهی باعث کاهش جریان هوا میشوند و سیم را به حالت عایق درمیآورند که نتیجه آن، کاهش توانایی جذب گرما است. برای پیشگیری از بروز چنین مشکلی توصیه میشود که کویلهای اواپراتور را هرچند وقت یکبار تمیز کنید.
خنک بودن کندانسور
محافظت از کندانسور یکی دیگر از نکات مراقبت از کولر گازی است. کندانسور یا پنل خارجی دستگاه باید در فضای باز نگهداری شود تا قطعات آن همواره خنک باشند. با سایبان مناسب میتوان مانع از تابش مستقیم نور خورشید بر کندانسور شد و اینگونه بر عمر کولر گازی و کندانسور افزود.
تخلیه مایع میعان
مایع میعان یا همان رسوب مایع برای دستگاه ضرر دارد و باید تخلیه شود. برای این منظور میتوان یک میله باریک را از کانالهای تخلیه رد کرد تا عوامل مسدودکننده دستگاه خارج شوند. توجه داشته باشید که مسدود شدن کانالهای تخلیه مانع از کاهش رطوبت دستگاه میشود و در نتیجه، رطوبت بیشازحد ممکن است سبب تغییر رنگ فرش یا دیوارها شود.
برق ورودی دستگاه
کولر گازی با جریان برق کار میکند و هرگونه نوسان در برق ورودی ممکن است باعث اختلال در کارکرد دستگاه شود. این نوسان زیاد برق گاهی منجر به سوختن موتور کولر گازی میشود و بسیار خطرناک است؛ به همین جهت، بهتر است از برقی با نوسان کم استفاده کنید تا آسیبی به کولر گازیتان وارد نشود.
رویس دورهای سالیانه
سرویس دورهای سالیانه یکی دیگر از نکاتی است که باعث افزایش عمر کولر گازی میشود. تکنسینهای حرفهای به بررسی تخصصی کولر گازی میپردازند و تمام اشکالات آن را رفع میکنند. بنابراین، تمام ایرادات دستگاه از شل بودن اتصالات گرفته تا برخی سوختگیهای درونی آن برطرف میشود. به این ترتیب، بایستی سرویس و نگهداری از کولر گازی را جدی بگیرید.
نبود نشتی در کولر گازی
مواقعی که آب گلآلود اطراف یونیت خارجی جمع میشود، بیانگر نشتی در کولر گازی است. این نشتی مربوط به لوله تخلیه آب است و حتی احتمال دارد بخشی از آن دچار پارگی شده باشد. در واقع، دلیل گلآلود بودن آب وجود باکتریهای داخل آب و لوله است. سعی کنید در اولین فرصت و با کمک تکنسین مجرب نسبت به رفع این مشکل اقدام کنید.
عایق بودن محیط
عایق بودن محیط یکی دیگر از رموز مراقبت از کولر گازی است. در واقع، محیط نصب کندانسور و کولر گازی بایستی مناسب باشد و دستگاهها در معرض تابش مستقیم نور خورشید نباشند. اگر کندانسور را در پشتبام قرار میدهید یک فضای عایق و سایبان مناسب برای آن در نظر بگیرید. محیط نگهداری از کندانسور و کولر گازی بایستی خنک و به دور از گرما باشند.
بهترین هارا از ما بخواهید...
بهترین کیفیت
تیمی متخصص و مجرب در کنار شماست
قیمت مناسب
استفاده از بهترین مواد با قیمتی باور نکردنی
سرعت در سرویس دهی
ارسال نیرو و انجام خدمات درخواستی شما در کمترین زمان